За нас     |    Услуги    |    Техн. център     |    faq   |    Рекламодатели     |    Контакти
Начало      Java & JSP хостинг      Домейни      Adult хостинг      reseller хостинг      уеб дизайн      AFFILIATES
Поръчай     Новини     Промоции     Купи отново     REWARD CLUB     RESELLERS
 

Когато един бизнес се развива, винаги е добре да знаете, че Вашия доставчик на услуги е зад Вас и Ви подкрепя. Като част от нашата програма за лоялност към клиента, ние подкрепяме Вашите бъдещи нужди от хостинг. Независимо какъв е Вашия бизнес, ние Ви предоставяме големи отстъпки за всяка следваща покупка от нас.

За да научите повече и да поръчате нов акаунт с отстъпка, моля кликнете тук.

 

Знаете ли ?

Не винаги е вярно, че колкото повече харчиш, толкова повече получаваш. Когато купувате допълнителни акаунти от ITA Network Solutions BG, Вие харчите по-малко и получавате точки във Вашия ITA Reward Club акаунт. Когато спечелите достатъчно точки, Вие получавате безплатна година към Вашия главен акаунт.

Какво става като купя по-голям акаунт?

Колкото по-голям е хостинг акаунта, който купите от нас, толкова повече точки получавате във Вашия ITA Reward Club акаунт и така по-бързо можете да получите безплатна година !

Има ли скрити разходи за моя хостинг акаунт?

Не! Ние от ITA Network Solutions BG сме обявили всички разходи за предлаганите хостинг услуги и не се налага да плащате допълнително.

Как тогава хостинг услугата излиза толкова евтино ?

Ние сме един от първите специализирани доставчици на евтини JSP хостинг услуги в световен мащаб - това е формулата ! Само изберете план, абонирайте се и се насладете на Вашия JSP хостинг акаунт и 24/7 поддръжка ! .


Моля кликнете тук за повече информация за ITA Reward Club !

 

ИТА Груп България

Превод и легализация - Ла Фит Транс

УСЛУГИITA Network Solutions BG предлага различни онлайн услуги. Ние се стремим с времето да увеличаваме листа с предлагани услуги.


WEB ХОСТИНГ

Бърз. Надежден. Евтин. Поддръжка без прекъсване. Нашите JSP хостинг пакети са разработени да покриват нуждите на клиентите. Като започнем от малките иконимични пакети и стигнем до големите корпоративни решения. За повече информация относно пакетите, които предлагаме, моля кликнете тук.

ADULT ХОСТИНГ

Индустрията за възрастни е пълна с компании, които предлагат развлечения на милиони клиенти по света. За да сте лидери на пазара, Вие трябва да осигурите качесто, надеждност и непрекъсваемост на услусите. ITA Network Solutions BG предлага JSP хостинг услуги за развлекателната индустрия. За да научите повече, моля кликнете тук.

РЕГИСТРАЦИЯ НА ДОМЕЙНИ

Работейки в съдружие с YepSy.com, ITA Network Solutions BG има възможност да предоставя на своите клиенти всички свободни домейни на много добра цена. Клиентите, които искат да закупят домейн в пакет с хостинг услуга от ITA Network Solutions BG, получават специална пакетна цена, която може да стигне до нула за домейн. За да научите повече и да проверите домейн дали е свободен, моля кликнете тук.

ТРАНСФЕР НА ДОМЕЙНИ

Ако искате да закупите JSP хостинг акаунт от ITA Network Solutions BG и искате Вашия наличен домейн да се менажира внимателно от нашия екип, Вие можете да го трансферирате при нас. В момента на трансфериране, на домейна му се добавя един период живот. За повече информация, моля кликнете тук.

СЪРВЪРИ ПОД НАЕМ

Ако се нуждаете от повече от обикновен хостинг акаунт, Вие можете да си закупите сървър под наем. Предлагаме към услугата и професионален мениджмънт. Бихте могли да не правите нищо, а ние да се грижим за Вашия онлайн бизнес. За повече информация, пишете ни тук.

WEB ДИЗАЙН

ITA Network Solutions BG предлага завършени онлайн услуги. Ако искате да имате свой собствен или фирмен сайт, но нямате необходимия опит да си го разработите, ние можем да го направим вместо Вас. Можем да Ви предложим услуги за разработване на Интернет сайтове на конкурентни цени. Допълнително към разработването на продукт за Вас, можем да Ви предложим специални цени за всички останали услуги на ITA Network Solutions BG. За повече информация, моля кликнете тук.

РАЗРАБОТВАНЕ НА СОФТУЕР

Много преди да навлезем в хостинг бизнеса, ние сме разработвали софтуер за финансови, игрални, транспортни и други институции. Имаме екип от опитни разработчици на софтуер, които работят по проекти за клиенти от целия свят. Ако имате нужда да дискурирате Вашите нужди от софтуер, пишете ни от тук.

КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ

ITA Network Solutions BG предлага професионални консултации за всякакъв онлайн бизнес, разработване на софтуер и др. Разполагаме с опитни ИТ консултанти, които могат да Ви помогнат да постигнете резултатите, към които се стремите. За да дискутираме Вашите нужди, моля пишете ни от тук.

 
Условия за ползване     Всички права запазени © ITA Network Solutions BG (2002-2017)     Поверителност