За нас     |    Услуги    |    Техн. център     |    faq   |    Рекламодатели     |    Контакти
Начало      Java & JSP хостинг      Домейни      Adult хостинг      reseller хостинг      уеб дизайн      AFFILIATES
Поръчай     Новини     Промоции     Купи отново     REWARD CLUB     RESELLERS
 

 

Когато един бизнес се развива, винаги е добре да знаете, че Вашия доставчик на услуги е зад Вас и Ви подкрепя. Като част от нашата програма за лоялност към клиента, ние подкрепяме Вашите бъдещи нужди от хостинг. Независимо какъв е Вашия бизнес, ние Ви предоставяме големи отстъпки за всяка следваща покупка от нас.

За да научите повече и да поръчате нов акаунт с отстъпка, моля кликнете тук.

 

ИТА Груп България

Превод и легализация - Ла Фит Транс

ITA REWARD CLUBITA Reward Club беше въведена като част от нашия непрекъснат стремеж да увеличим удовлетвореността на нашите клиенти и нуждата им от допълнителни услуги.

След като регистрирате акаунт от ITA Network Solutions BG и тестовият период от 14 дни премине, Вие ставате автоматично член на ITA Reward Club. Ще получите информация в деня в който премине тестовия период. От този ден нататък имате възможност да пазарувате на специални цени и да трупате точки.

За да купувате с отстъпка, влезте тук с Вашите настоящи логин детайли.

Печелене на точки

Със всяка допълнителна поръчка, Вие получавате ITA Reward Club точки, които ще бъдат добавени към Вашият ITA Reward Club акаунт. Също така ще получавате информация за настоящото състояние на Вашия ITA Reward Club акаунт. След като спечелите достатъчно точки, които са равностойност на цената на Вашия основен акаунт умножена по три, ще получите безплатна година към Вашия главен акаунт (ако пакета Ви включва и домейн, той също ще бъде подновен за година).

И това не е всичко, Вие можете да печелите точки като препращате клиенти посредтвом специален линк, който ще получите когато станете член на ITA Reward Club.

Как можете да използвате Вашите точки?

Лесно е за разбиране. За всеки 1 лв, който изхарчите или някой друг изхарчи, доведен от Вас, Вие печелите 1 ITA Reward Club точка към Вашия акаунт. Пример:

Вашият главен акаунт от ITA Network Solutions BG струва 65 лв.
Това значи, че за да получите безплатна година към Вашия главен акаунт, трябва да съберете 195 ITA Reward точки.
Вие купувате следващ акаунт като ползвате нашата "Купи отново" секция, който струва 56 лв.
По този начин печелите 56 ITA Reward точки.
Някой, които е доведен от Вас, купува акаунт от 180 лв, което добавя 180 ITA Reward точки.
По този начин, Вие получавате безплатна година към Вашия главен акаунт и Ви остават 46 ITA Reward точки, така че ако съберете още 149 точки, ще получите още една година.Можете да проверите статуса на Вашия ITA Reward Club акаунт

Моля кликнете тук и влезте с логин детайлите на Вашия главен акаунт.


 
Условия за ползване     Всички права запазени © ITA Network Solutions BG (2002-2017)     Поверителност