За нас     |    Услуги    |    Техн. център     |    faq   |    Рекламодатели     |    Контакти
Начало      Java & JSP хостинг      Домейни      Adult хостинг      reseller хостинг      уеб дизайн      AFFILIATES
Поръчай     Новини     Промоции     Купи отново     REWARD CLUB     RESELLERS
 

 

Когато един бизнес се развива, винаги е добре да знаете, че Вашия доставчик на услуги е зад Вас и Ви подкрепя. Като част от нашата програма за лоялност към клиента, ние подкрепяме Вашите бъдещи нужди от хостинг. Независимо какъв е Вашия бизнес, ние Ви предоставяме големи отстъпки за всяка следваща покупка от нас.

За да научите повече и да поръчате нов акаунт с отстъпка, моля кликнете тук.

 

Знаете ли ?

Не винаги е вярно, че колкото повече харчиш, толкова повече получаваш. Когато купувате допълнителни акаунти от ITA Network Solutions BG, Вие харчите по-малко и получавате точки във Вашия ITA Reward Club акаунт. Когато спечелите достатъчно точки, Вие получавате безплатна година към Вашия главен акаунт.

Какво става като купя по-голям акаунт?

Колкото по-голям е хостинг акаунта, който купите от нас, толкова повече точки получавате във Вашия ITA Reward Club акаунт и така по-бързо можете да получите безплатна година !

Има ли скрити разходи за моя хостинг акаунт?

Не! Ние от ITA Network Solutions BG сме обявили всички разходи за предлаганите хостинг услуги и не се налага да плащате допълнително.

Как тогава хостинг услугата излиза толкова евтино ?

Ние сме един от първите специализирани доставчици на евтини JSP хостинг услуги в световен мащаб - това е формулата ! Само изберете план, абонирайте се и се насладете на Вашия JSP хостинг акаунт и 24/7 поддръжка ! .


Моля кликнете тук за повече информация за ITA Reward Club !

 

ИТА Груп България

Превод и легализация - Ла Фит Транс

ЗА НАСITA Network Solutions BG е част от ITA Group International - високо просперираща група от международни компании, създадени през 1990 г. и до момента включва пет компании, които работят в различни бизнес сфери. ITA Group е основно концентрирана в областта на информационните технологии и телекомуникации.

ITA Network Solutions BG е създадена през 2002г. с цел да предлага споделени хостинг услуги на крайни и корпоративни клиенти, които имат нужда от висококачестен хостинг и 24/7 поддръжка на възможно най-ниска цена. ITA Group направи голяма инвестиция в ITA Network Solutions BG, за да е сигурна, че клиентите ще получат най-добрата услуга с професионална техника и опитен екип от професионалисти. Ръководството на компанията скоро осъзна, че има пазарна ниша евтин JSP хостинг доставчик и се фокусирахме към този вид хостинг услуги като станахме един от първите JSP хостинг доставчици на толкова ниска цена. Краркосрочните планове на компанията бяха изпълнени и в момента компанията е един от лидерите на световния пазар на доставчици на JSP хостинг услуги.

Нашият екип от професионалисти е трениран да осъществява поддръжка на специализираните JSP/JAVA хостинг услуги и работи без прекъсване, за да гарантира 99% непрекъсваемост на услугата. Екипът по поддръжката работи усилено, за да отговаря на клиентските запитвания възможно най-бързо. В ITA Network Solutions BG осъзнаваме, че най-добрата реклама е доволният клиент и вярваме в това !

Повече информация за ITA Network Solutions BG и ITA Group International можете да получите ако ни пишете през контакт формата на сайта.

Статус на компанията, Финансова независимост

ITA Network Solutions BG е регистрирана като дружество с ограничена отговорност с 60% участие на ITA Group. Ние сме компания, коята няма никакви дългове, кредити, задължения към доставчици или банки и сме плащали навреме всички данъци до момента. Непрекъснатия растеж на компанията се наблюдава стриктно от съдружниците, борд на директорите и финансовите ни консултанти от HSBC Bank. Всички офиси и техника на компанията са наша собственост. Централният офис на компанията е базиран в Лондон, Великобритания като имаме представителни офиси в Европа и САЩ. Към момента работим със следните доставчици на финансови услуги:

Barclays Bank
ProtX
PayPal

Управление на качеството

Като JSP хостинг доставчик, ITA Network Solutions BG работи усилено, за да осигури най-доброто качество на обслужване. През 2006г. нашият Център за поддръжка на клиенти беше сертифициран по ISO9001.Инвестиции в хората

ITA Network Solutions BG вярва, че младите хора са нашето бъдеще. Те са главната двигателна сила за нас и ние се опитваме да им помагаме както можем. ь Ние работим в близко сътрудничесто с няколко неправителствени организации с идеална цел и висши институти във Великобритания и Европа, които помагат на младите хора да развият успешна кариера.

Към момента ние работим в сътрудничество с:

Junior AchievementJunior Achievement използва опита на професионалисти, за да помогне на младите хора да разберат иконимиката на живота. С помощта на бизнеса и преподаватели, Junior Achievement предоставя реалния свят на студентите като отваря съзнанието и потенцияла им.

EBSL Entrepreneurs' Club

   

EBSL Entrepreneurs' Club се поддръжка от European Business School в Regent's College в Лондон.

 
Условия за ползване     Всички права запазени © ITA Network Solutions BG (2002-2017)     Поверителност